Devotion

Devotion

These people are lining to jump onto the boat, they will sailing across the sea to Nusa Lembongan to pray in their temple, its about 30-45 minutes away from Sanur.
If you have to watch how high and the big the wave are that morning, you will understand how big is their devotion…

Self Introduction

Humm…let me try to explain myself in my own style…

I’m a young female, a grand daughter, the 5th child, a youngest sister & an aunty of 5 nephew in da family; a bude for everyone who know me in cage; a friend (depends on whom ya, jadi jangan sok ngaku-ngaku fren deh hehehe); anak kost (this year will be 14th anniversary); an employee; a loyal tebenger for almost 2 years in a red avanza from Bogor to Jakarta; a busway lover hahaha cant help about that one guys, I’m bad with the Jakarta bus mapping (baca: trayek bus & angkot).

*If this not enough you should scroll down and read the next paragraph then.

I’m an easy going kinda person who tempted easily with da beach (lets go to da beach will ya?) instead goin to da mall; pecinta binatang but most of all a dog lovers because I grew surrounded by them & have a special concern on primate; enjoy reading a book in my fave corner while zippin my coffee; like to travel and listening Bryan Adams songs; like to look at the stars, make a wish that kinda thing & imagining “you were out there somewhere ET” ? ;  fish eater – seafood lover (kepiting & udang nyaammmm nyaaammm………) – spicy freak; love to walk amongs the smell of the humid soil after the rain; someone who eager to learn & enjoy the outdoor activity; like to draw using rothring pen on kertas kalkir; sometimes suka nulis for a self expression & satisfaction dengan bahasa yang jauh dari scientist alias acakadut, isinya juga jauh dari science fiction hehehe

Enough? Not yet? Keep scroll down will ya

Suka dibilang galak padahal lagi anteng-anteng bengong (emang mukanya dari sono gitu tau!); suka tulalit kalo belom nenggak kupi; suka cuek kae bebek; suka pake jeans ma sweeter ijo lumutku kemana-mana en nyantelin MP3 di kuping; suka ngecat rambut – still ngecat en berharap warna ungu tahan lebih lama di kepalaku; suka nyepol rambut kae mbok-mbok (la wong gerah je); suka naek turun tangga sempur setiap hari (tuntutan itu mah !); suka nyuitin en maenin anjing di warung Unus + taman kencana; suka ngabisin fla pudding; suka nyari kuah sop kalo lagi ujan n flu; suka telpon ngasih tau bakalan terlambat (kalo kena macet di luar prediksi , daripada dibilang pake jem karet !!!); suka jalan ke kosan abis pulang kantor (seeing Bogor in da afternoon); suka ngendon di kosan or gramed (anteng baca buku); suka nyalon sesekali buat nge-creambath rambut megaloman yang pecah-pecah nih; suka dandan? Nah loh pasti klo lagi kesambet…

Klo masih penasaran terusin aja bacanya ye

Gak suka makan kerang (yuck!); gak suka nonton sinetron; gak suka bobo sebentar; gak suka makan sedikit; gak suka dijahatin (sapa juga yang suka??? huahaha) makin aneh aja, udah ah…

Lagi? Jangan gila dong…

My First Post

Hummm…

 

I wonder what should I write in my first post? 

 

Self introduction ?

 

Something amazing or dazzling ?

 

A long story that could make people sleepy ?  

 

 

 

Naaa….

 

I’m  just gonna start my first post with a “SMILE”  from an ordinary girl with an ordinary stories and an extraordinary life.