Three is 3

YAY!

Can’t believe that time does really flies, and here I am, my baby is three years old by now!

 

 

Happy 3rd birthday my blog!

 

 

3 young Crab-eating/Long-tailed macaques - grab from Google

Uhum… uhum… berhubung belom punya poto monyet sendiri, poto ini saya browsing dari Google dan bisa dilihat komplitnya di sini. Kenapa monyet? karena saya suka sekali dengan mereka πŸ˜€

 

 

 

My wish lists for the 3rd blogbirthday are:

 

First – wish you bunch of more posting in the comings days #pecutdirisendiri

 

Second – wish you’re not only contain my mumble jumble crossed and spell which I mean could be much more usefull for everyone else who already stopped by and waste their time visit this blog and cant believe they are reading my mumble jumble (geeezzz… I can not even say it simple enough and start the mumble jumble once again now #headbang)

 

Third – wish you much more colorfull with all the pictures I took and share #tandanyakudurajinhuntingtoh

 

 

Ayo teman-teman sebutkan 3 wishlist kalian, siapa tau saya masih bisa mengabulkannya di sini @(^-^)@

 

Hontoni arigato mina san!!!

 

 

Advertisements

18 thoughts on “Three is 3

  1. Saya tahu kenapa orang pikir dua kali untuk comment disini, pada takut dicium kayaknya πŸ˜€

    Eniwee, happy blogniversary yang ke 3 kalo gitu

    *kabur*

  2. Happy belated birthday πŸ˜€
    Penggemar monyet sejati nih, aku ada foto 3 wise monkey dari 3 wise monkey bar di sydney, ntar aku upload deh

  3. Aduuuuh saya ketawa, imuuut banget poto monyetnya… πŸ˜€

    Ah, seandainya “three is 2”, gimana ya…. :mrgreen:

    *duh, langsung ditodong tiga wishlist, padahal ada 100 wishlist…* πŸ˜†

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s